• ua
  • /
  • en

Політика конфіденційності

Сфера дії цього документу

Ласкаво просимо до patriotdefence.org, сайту Громадської організації Patriot Defence («Patriot Defence», «ми» або «нас»). Документ щодо нашої політики конфіденційності пояснює як ми збираємо, використовуємо, розкриваємо та захищаємо інформацію, що стосується нашого сайту, та ваші опції щодо збору та використання вашої інформації.

Збір та використання інформації

Ми збираємо про вас інформацію такого типу:

Інформація яку Ви безпосередньо надаєте нам. Ми можемо запитувати певну інформацію, як наприклад: логін, Ваше ім’я та прізвище, дату народження, номер мобільного, професію та адресу електронної пошти у випадках, коли ви реєструєтеся на нашому сайті чи проводите з нами листування. Ми використовуємо цю інформацію для листування з вами та вирішення будь-яких питань, що стосуються Patriot Defence.

Ми зберігаємо та використовуємо інформацію, яку ви надали з метою забезпечення листування.

Інформація, яку ми збираємо від вас автоматично

Ми можемо безпосередньо збирати дані аналітики або використовувати сторонні аналітичні інструменти, щоби допомогти нам вимірювати трафік та тенденції використання нашого веб-сайту. Ці інструменти збирають інформацію, яку висилає ваш браузер чи мобільний пристрій, включно зі сторінками, які ви відвідуєте, та іншою інформацією, яка допомагає нам покращити наш веб-сайт. Ми збираємо та використовуємо цю аналітичну інформацію у формі, яка унеможливлює ідентифікацію окремого користувача чи маніпуляцію його особистими даними.

Щоби допомогти нам вдосконалити наш сервіс, ми зберігаємо інформацію про те, як ви використовуєте наш сервіс, та збираємо анонімні аналітичні дані про те, як ви використовуєте наш веб-сайт.

Інформація про файли cookie

Коли ви відвідуєте наш веб-сайт, ми можемо надсилати на ваш комп’ютер один або декілька файлів cookie — невеликий текстовий файл, що містить рядок буквено-цифрових символів, що унікально ідентифікує ваш веб-переглядач, і дозволяє Patriot Defence допомогти вам швидше входити в систему й покращити навігацію сайтом. Файл cookie також може передати нам інформацію про те, як ви використовуєте наш веб-сайт (наприклад, сторінки, які ви переглядаєте, посилання, на які ви натискаєте, та інші дії, які ви виконуєте на веб-сайті), і дозволить нам відстежувати ваше використання веб-сайту за часом.

Ви можете контролювати або скидати свої файли cookie через веб-браузер, що дозволить вам налаштувати параметри файлів cookie, відмовитися від усіх файлів cookie, чи вказати, коли файл cookie надсилатиметься. Однак, деякі функції веб-сайту можуть не працювати належним чином, якщо можливість приймати файли cookie відключена.

Log file information (Інформація журналу входу)

Інформація журналу входу — це інформація, що автоматично повідомляє ваш браузер або мобільний пристрій про те, що ви зайшли на веб-сайт, кожного разу коли ви здійснюєте такий вхід. Коли ви використовуєте наш веб-сайт, сервер автоматично записує певну інформацію щодо входу на сайт. Ці журнали сервера можуть включати в себе анонімну інформацію таку як: ваш веб-запит, адресу інтернет-протоколу («IP»), тип оглядача, сторінки переходу / виходу та URL-адреси, кількість кліків та взаємодії з посиланнями на веб-сайті, іменами доменів, цільовими сторінками, переглянутими сторінками та іншою інформацією.

Як тільки ви завантажуєте сторінку з веб-сайту, ваш оглядач відсилає нам інформацію щодо себе та вашу взаємодію з нашим веб-сайтом. Ця інформація зберігається на нашому сервері.

Інформація про gifs/web маяки

Коли ви використовуєте наш веб-сайт, ми можемо використовувати певні GIF-файли (також відомі як веб-маяки), які використовуються для анонімного відстеження онлайн-моделей використання веб-сайту нашими користувачами. Додатково, ми можемо використовувати GIF-файли в електронних листах на базі HTML, надіслані нашим користувачам, щоби відстежувати, які повідомлення електронної пошти відкриваються та на які посилання натискають одержувачі. Ця інформація дозволяє точніше звітувати та вдосконалювати веб-сайт та інформаційну функцію.

Ідентифікатор пристрою

Коли ви отримуєте доступ до веб-сайту через мобільний пристрій (включно з, але не обмежуючись, смартфоном чи планшетом), ми можемо мати доступ, збирати, контролювати та/або віддалено зберігати один або декілька ідентифікаторів пристрою, таких як універсальний унікальний ідентифікатор («UUID»). Ідентифікатори пристроїв — це невеликі файли даних або подібні за структурою дані, які зберігаються у вашому пристрої або пов’язані з вашим мобільним пристроєм, що ідентифікують саме ваш мобільний пристрій. Ідентифікатором пристрою можуть бути дані, що зберігаються в постійному зв’язку з апаратним обладнанням, дані, що є в постійному зв’язку з операційною системою або іншим програмним забезпеченням пристрою, або дані, що надсилаються на пристрій Patriot Defence. Ідентифікатор пристрою може передавати нам інформацію про те, як ви переглядаєте та використовуєте веб-сайт Patriot Defence. Ідентифікатор пристрою може постійно залишатися на вашому пристрої, щоби допомогти вам швидше увійти в систему та покращити навігацію через веб-сайт. Деякі функції веб-сайту можуть не працювати належним чином, якщо використання або доступність ідентифікаторів пристроїв порушено або вимкнено.

Дані про місцезнаходження

Коли ви заходите на веб-сайт Patriot Defence через мобільний пристрій, ми можемо отримувати, збирати, відстежувати та/чи віддалено зберігати «дані про місцезнаходження,» які можуть включати в себе GPS-координати (наприклад, широту та/або довготу) або подібну інформацію щодо розташування вашого мобільного пристрою. Дані про місцезнаходження можуть передати нам інформацію про те, як ви переглядаєте та використовуєте наш веб-сайт. Деякі функції веб-сайту, зокрема послуги з визначення місцезнаходження, можуть не працювати належним чином, якщо використання даних про місцезнаходження є недоступними або вимкненими.

Як ми використовуємо інформацію

Ми використовуємо інформацію, що зібрали про вас, з такою метою:

· Ми використовуємо інформацію, яку ви надаєте нам, щоби забезпечити якісний сервіс веб-сайту, який включає в себе можливість отримувати інформаційні листи.

· Для аналізу даних: ми використовуємо інформацію про вас для удосконалення веб-сайту шляхом моніторингу сукупних показників, таких як загальна кількість відвідувачів, трафік та демографічні схеми.

· Для заходів безпеки: ми використовуємо інформацію про вас для контролю за діяльністю, яка, на нашу думку, є підозрілою або потенційно шахрайською, а також для виявлення порушень даної Політики конфіденційності.

· Що стосується питань, для яких потрібна ваша спеціальна згода: час від часу Patriot Defence може просити вашої згоди на використання інформації для певної мети. Ми використовуватимемо інформацію тільки, якщо ви надаєте свою згоду. Якщо ви більше не хочете, щоби ми використовували дану інформацію для певної мети, ви можете скасувати свою згоду на таке використання.

· Щодо ситуацій та питань, у яких ми зобов’язані використовувати вашу інформацію за законом: Patriot Defence буде використовувати або розкривати вашу інформацію, якщо ми небезпідставно вважатимемо, що такі дії необхідні для: (а) дотримання закону та обґрунтованих запитів правоохоронних органів; (b) дотримання наших Загальних положень та Умов чи захисту безпеки та цілісності нашої Служби; та/або (с) реалізації та захисту прав, майна чи особистої безпеки Patriot Defence, наших користувачів або інших осіб.

Юридичні основи обробки інформації за GDPR (для користувачів у ЄЕЗ)

Для користувачів Patriot Defence у Європейській економічній зоні (ЄЕЗ) Patriot Defence обробляє вашу інформацію відповідно до Європейських законів та правил, таких як Загальне положення про захист даних. Загальне положення про захист даних керує тим, як Patriot Defence може обробляти вашу інформацію та права, які є в користувачів ЄЕЗ у зв’язку з цим. Це означає, що Patriot Defence збиратиме та використовуватиме вашу інформацію лише у випадку коли:

· Нам необхідно надати вам послуги веб-сайту.

· Це виправдано через законні інтереси, такі як дослідження та розробки або маркетинг (але тільки в тому випадку, коли наші законні інтереси не перешкоджають вашим правам та інтересам).

· Ви надали дозвіл використовувати вашу інформацію визначеним шляхом.

· Це необхідно для дотримання наших юридичних зобов’язань.

Якщо ви погодилися використовувати нашу інформацію, ви можете відмовитися від даної згоди в будь-який час. Залежно від ситуації, ви можете відкликати вашу згоду, шляхом надсилання електронного листа на patriot.defence.ua@gmail.com або на сторінці налаштувань вашого облікового запису. Якщо під час законного використання нами ваших персональних даних у вас є право в будь-який час заборонити таке використання. Однак, якщо ви це зробите, це може означати, що вам не вдасться продовжувати користуватись усіма функціями нашого сайту.

Юридичні основи обробки інформації відповідно до українського законодавства

Для користувачів Patriot Defence в Україні та громадян України застосовуються Закони України «Про захист персональних даних» та «Про інформацію».

Обмін інформацією

Ми не будемо надавати в оренду чи продавати вашу інформацію третім сторонам за межами організації Patriot Defence та її групових компаній (у тому числі материнських компаній, дочірніх компаній та філій) без вашої згоди, крім випадків, зазначених у цьому розділі: 

Ми не будемо надавати вашу особисту інформацію без вашого особистого дозволу, за винятком таких випадків:

З ким ми можемо ділитися вашою інформацією

Деякі треті сторони, з якими Patriot Defence може ділитися вашою персональною інформацією, включають провайдерів, які допомагають Patriot Defence з такими функціями як:

· Розрахунки;

· Підтримка клієнтів та управління клієнтами;

· Служби електронної пошти;

· Хостинг та зберігання;

· Аналітика;

· Доставка товарів;

Ми можемо ділитися частиною інформації про вас із нашими діловими партнерами, але лише в тому випадку, якщо це необхідно для надання вам послуг або для виконання законних інтересів Patriot Defence.

Patriot Defence також може передавати вашу інформацію третім особам за певних обставин, таких як:

· Ми зобов’язані це зробити внаслідок судового рішення, або іншої законної вимоги;

· Ми вважаємо, що необхідно захистити вас чи Patriot Defence, наприклад, у випадку коли ми вважаємо, що необхідно провести розслідування потенційно шахрайської або кримінальної діяльності;

· Ви погоджуєтеся надати нам таку інформацію для надання третім особам для певної мети.

Patriot Defence може також поділитися Вашою інформацією з третьою стороною в умовах, коли здійснюється відчуження або передача Patriot Defence (включно з будь-якими акціями Patriot Defence), або будь-яку комбінацію своїх продуктів, послуг, активів та/або бізнесу третій стороні. Такі відомості, як імена клієнтів та адреси електронної пошти, матеріали користувача та інша інформація про користувача, пов’язані з веб-сайтом, можуть бути серед предметів, проданих або іншим способом переданих у таких операціях. Ми також можемо продати призначити або іншим чином передавати таку інформацію у процесі корпоративного відчуження, злиття, придбання, банкрутства, розпуску, реорганізації, ліквідації, аналогічних операцій або провадження, що стосуються всієї або частини майна Patriot Defence.

У випадку продажу нашого бізнесу, будь-яка інформація, яку ми придбали про вас, може бути частиною продажу.

Ми також можемо агреговано або іншим способом зберігати дані всіх характеристик, що ідентифікують особу, і можуть поділитися цими агрегованими, анонімними даними з третьою стороною.

За замовчуванням весь вміст, який ви публікуєте в Patriot Defence, є приватним.

Реклама на Patriot Defence

Ми можемо поділитися деякою інформацією, такою як ваше місцезнаходження, дані веб-переглядача, файли cookie та інші дані, пов’язані з використанням нашого сайту Patriot Defence з нашими діловими партнерами для розміщення реклами, яка може вас зацікавити. Patriot Defence може надати дозвіл третім особам, стороннім рекламним серверам або рекламним мережам розміщувати рекламу на веб-сайті. Ці сторонні рекламні сервери або рекламні мережі використовують технологію для прямого надсилання на ваш браузер або мобільний пристрій оголошень та рекламних посилань, які з’являються на веб-сайті, й автоматично отримуватимуть вашу IP-адресу. Вони також можуть використовувати інші технології (такі як файли cookie, JavaScript, ідентифікатори пристроїв, дані про місцезнаходження та gif-маяки, див. вище) для складання інформації про відвідування веб-переглядача чи пристрою на веб-сайті та оцінку ефективності їхніх оголошень і персоналізувати рекламний контент. Patriot Defence не продає, не орендує або не передає інформацію, яку ми збираємо безпосередньо від вас або від третіх сторін, цим стороннім рекламним серверам або рекламним мережам для власних маркетингових цілей цих сторін.

Зверніть увагу, що рекламодавець може попросити Patriot Defence показувати оголошення певній аудиторії користувачів (наприклад, на основі демографічних чи інших інтересів). У цій ситуації Patriot Defence визначає цільову аудиторію і Patriot Defence демонструє рекламу цій аудиторії, та забезпечує лише анонімні бази даних рекламодавцю. Якщо ви реагуєте на таке оголошення, рекламодавець або рекламний сервер можуть зробити висновок, що ви відповідаєте опису аудиторії, яку вони намагаються охопити.

Політика конфіденційності Patriot Defence не поширюється й не може контролювати діяльність сторонніх рекламодавців. Будь ласка, ознайомтеся з відповідною політикою конфіденційності таких рекламодавців або зверніться до таких рекламодавців для отримання додаткової інформації.

Як ми передаємо, зберігаємо та захищаємо ваші дані

Ваша інформація, зібрана через веб-сайт, може зберігатися та оброблятися в Сполучених Штатах або будь-якій іншій країні, у якій Patriot Defence, її дочірні компанії, афілійовані особи або постачальники послуг здійснюють свою діяльність. Patriot Defence може передавати зібрану про вас інформацію, включно з персональною інформацією до афілійованих осіб або до інших третіх осіб за кордон із вашої країни чи з юрисдикції вашої країни в юрисдикцію іншої країни. У результаті, ми можемо передавати інформацію, включно з особистою інформацією, до іншої країни та юрисдикції, яка не має подібних законів про захист даних і ви погоджуєтеся на передачу інформації до США або будь-якої іншої країни, у якій Patriot Defence або його материнська компанія, дочірні компанії, афілійовані особи або постачальники послуг здійснюють свою діяльність.

Транскордонні передачі інформації (для користувачів ЄЕЗ)

Для користувачів ЄЕЗ, у випадках коли ми передаватимемо вашу інформацію сторонньому постачальнику, який не перебуває в дії ЄЕЗ, і не підпадає під юрисдикцію рішень Комісії ЄС, ми вимагатимемо, щоби ці треті сторони укладали угоду, яка надає відповідні гарантії захисту вашої інформації. Час від часу ми можемо також просити вашої згоди на передачу інформації до третьої країни за межі ЄЕЗ.

Збереження вашої інформації

Patriot Defence піклується про захист вашої інформації та використовує відповідні захисні заходи задля захисту цілісності зібраної через веб-сайт. Patriot Defence не несе відповідальності за заходи безпеки будь-якої третьої сторони.

Розголошення інформації

У випадку, якщо будь-яка інформація, що перебуває під нашим контролем, буде під загрозою розголошення внаслідок порушення безпеки, Patriot Defence прийматиме обґрунтовані кроки для вивчення ситуації, повідомлятиме осіб про такий випадок та вживатиме інших передбачених законами та правилами заходів щодо захисту інформації відповідно до закону.

Ваш вибір щодо інформації

Ви також можете зупинити отримання рекламних листів від нас, просто натиснувши на посилання «Скасувати підписку», передбачене в подібних повідомленнях.

Відмова від збирання вашої інформації для Відстеження/Реклами

Будь ласка, подивіться технічну інформацію щодо вашого мобільного пристрою або веб-переглядача для отримання інструкцій щодо видалення та вимкнення файлів cookie та інших інструментів відстеження / запису. Залежно від типу пристрою, бувають випадки коли видалити чи вимкнути механізми відстеження на своєму мобільному пристрої буде неможливо. Зверніть увагу, що відключення файлів cookie та/або інших інструментів відстеження не дозволяє Patriot Defence або його бізнес-партнерам відстежувати діяльність вашого веб-переглядача щодо веб-сайту та використовувати цільову рекламну діяльність третіми сторонами.

Права щодо Вашої інформації

Закони деяких країн містять особливі права щодо особистої інформації. Користувачі, що підпадають під дію такої юрисдикції, можуть мати право на:

· Запит копії особистої інформації;

· Запит на виправлення неточностей щодо особистої інформації;

· Запит, щоб особиста інформація була видалена або щоби ми обмежили доступ до неї;

· Запит на структуровану електронну версію особистої інформації; та

· Заперечення щодо використання особистої інформації;

Якщо ви хочете подати запит щодо вашої особистої інформації, напишіть нам на patriot.defence.ua@gmail.com. 

У деяких випадках Patriot Defence може не виконувати запит, який ви вносите щодо ваших особистих даних. Наприклад, ми не можемо надати копію вашої інформації, якщо вона порушує права іншого користувача. Нам також може знадобитися зберігати певну інформацію, яку ви просите нас видалити з різних причин, наприклад, якщо це передбачено законом. У деяких випадках ви, можливо, поділилися своєю інформацією з третіми особами, наприклад, публікуючи дизайн на веб-сайті третьої сторони. У такому випадку Patriot Defence не зможе видалити інформацію, і вам потрібно буде звернутися безпосередньо до цієї третьої сторони.

Якщо ми не можемо вирішити ваш запит або якщо ви стурбовані можливим порушенням, ви можете повідомити про проблему або подати скаргу до органу, у юрисдикції якого є захист ваших даних.

Як довго ми зберігаємо Дані користувача

Після припинення чи деактивації вашого облікового запису користувача, Patriot Defence може зберігати інформацію вашого профілю та матеріали користувача протягом комерційно розумного строку та доти, поки ми маємо вагому мету це робити. Зокрема, Patriot Defence може зберігати вашу інформацію для виконання своїх юридичних та аудиторських зобов’язань, а також для здійснення резервних копій та архівних цілей.

Конфіденційність інформації отриманої від дітей

Patriot Defence не збирає та не запитує особисту інформацію від дітей свідомо. Веб-сайт та його зміст не спрямований на дітей. У тому випадку, якщо ми дізнаємось, що отримали особисту інформацію від дитини без підтвердження батьківської згоди, ми будемо видаляти цю інформацію якомога швидше. Якщо ви вважаєте, що ми отримали будь-яку інформацію від дитини або про неї, напишіть нам на patriot.defence.ua@gmail.com.

Посилання на інші сайти та послуги

Ми не несемо відповідальності за практику роботи веб-сайтів або служб що посилаються на наш веб-сайт або на які є посилання з нашого сайту, включно з інформацією чи вмістом, що містяться в ній. Будь ласка, пам’ятайте, що коли ви використовуєте посилання, щоби перейти з нашого веб-сайту на інший веб-сайт, наша Політика конфіденційності не застосовується до сторонніх веб-сайтів або служб. Ваш веб-переглядач та взаємодія з будь-якими сторонніми веб-сайтами або послугами, включно з тими, що мають посилання або рекламу на нашому веб-сайті, регулюються власними правилами та політикою конфіденційності цієї сторони.

Крім того, ви погоджуєтеся, що ми не несемо відповідальності, і ми не здійснюємо контроль над будь-якими сторонніми особами, яким ви даєте дозвіл на доступ до вашого вмісту користувача. Якщо ви переходите на сторонній веб-сайт або службу (наприклад, Facebook), і ви дозволяєте такий сторонній доступ до вашого вмісту користувача, ви робите це на свій страх і ризик. Ця Політика конфіденційності не поширюється на інформацію, яку ми збираємо іншими способами (у тому числі офлайн) або з інших джерел, окрім веб-сайту.

Як із нами зв’язатися

Якщо у вас виникли будь-які питання щодо нашої Політики конфіденційності чи Сервісу, напишіть нам на patriot.defence.ua@gmail.com.

 

Privacy policy

What does this policy cover

Welcome to patriotdefence.org, website of Ukrainian NGO Patriot Defence (“Patriot Defence”, “we”, or “us”). Our Privacy Policy explains how we collect, use, disclose, and protect information that applies to our website, and your choices about the collection and use of your information.

Information we collect and its use

We collect the following types of information about you:

Information you provide us directly We may ask for certain information such as a username, your first and last name, birthdate, phone number, profession and e-mail address when you register for a Patriot Defence account, or if you correspond with us. We use this information to correspond with you, and to address any issues you raise about the Patriot Defence.

If you give us info about you, we will keep it and use it to provide our newsletters and correspondence with you.
 

Information we collect from you automatically

We may directly collect analytics data, or use third-party analytics tools, to help us measure traffic and usage trends for our website. These tools collect information sent by your browser or mobile device, including the pages you visit and other information that assists us in improving the website. We collect and use this analytics information in aggregate form such that it cannot reasonably be manipulated to identify any particular individual user.

To help us improve our service we keep info about how you use our service and collect anonymous analytic data about how you use our website.

Cookies information

When you visit our website, we may send one or more cookies — a small text file containing a string of alphanumeric characters — to your computer that uniquely identifies your browser and lets Patriot Defence help you log in faster and enhance your navigation through the site. A cookie may also convey information to us about how you use the website (e.g., the pages you view, the links you click and other actions you take on the website), and allow us to track your usage of the website over time.

You can control or reset your cookies through your web browser, which will allow you to customise your cookie preferences and to refuse all cookies or to indicate when a cookie is being sent. However, some features of the website may not function properly if the ability to accept cookies is disabled.

Log file information

Log file information is automatically reported by your browser or mobile device each time you access the website. When you use our website, our servers automatically record certain log file information. These server logs may include anonymous information such as your web request, Internet Protocol (“IP”) address, browser type, referring / exit pages and URLs, number of clicks and how you interact with links on the website, domain names, landing pages, pages viewed, and other such information.

Whenever you load a page from Patriot Defence, your browser sends us info about itself and your interactions with our website. That info gets stored on our servers.

Clear gifs/web beacons information

When you use our website, we may employ clear GIFs (also known as web beacons) which are used to anonymously track the online usage patterns of our Users. In addition, we may also use clear GIFs in HTML-based emails sent to our users to track which emails are opened and which links are clicked by recipients. This information allows for more accurate reporting and improvement of the website and newsletter.

Device identifiers

When you access the website by or through a mobile device (including but not limited to smart-phones or tablets), we may access, collect, monitor and/or remotely store one or more “device identifiers”, such as a universally unique identifier (“UUID”). Device identifiers are small data files or similar data structures stored on or associated with your mobile device, which uniquely identify your mobile device. A device identifier may be data stored in connection with the device hardware, data stored in connection with the device’s operating system or other software, or data sent to the device by Patriot Defence. A device identifier may convey information to us about how you browse and use the Patriot Defence. A device identifier may remain persistently on your device, to help you log in faster and enhance your navigation through the website. Some features of the website may not function properly if use or availability of device identifiers is impaired or disabled.

Location data

When you access the Patriot Defence by or through a mobile device, we may access, collect, monitor and/or remotely store “location data”, which may include GPS coordinates (e.g. latitude and/or longitude) or similar information regarding the location of your mobile device. Location data may convey to us information about how you browse and use our website. Some features of the website, particularly location-based services, may not function properly if use or availability of location data is impaired or disabled.

How we use your information

We use the information we collect about you for the following purposes:

· We use the information that you provide us to provide the good service of website to you. This includes allowing you to receive newsletters.

· For data analytics: We use information about you to help us improve the website and our users’ experience, including by monitoring aggregate metrics such as total number of visitors, traffic, and demographic patterns.

· For security measures: We use information about you to monitor activity that we think is suspicious or potentially fraudulent, and to identify violations of this Privacy Policy.

· For matters that you have specifically consent to: From time to time Patriot Defence may seek your consent to use your information for a particular purpose. Where you consent to our doing so, we will use it for that purpose. Where you no longer want us to use your information for that purpose you may withdraw your consent to this use.

· For matters that we are required to use your information by law: Patriot Defence will use or disclose your information where we reasonably believe that such action is necessary to (a) comply with the law and the reasonable requests of law enforcement; (b) to enforce our Terms of Use or to protect the security or integrity of our Service; and/or (c) to exercise or protect the rights, property, or personal safety of Patriot defence, our Users or others.

Legal bases for processing information under the GDPR (for users in the EEA)

For Patriot Defence users in the European Economic Area (EEA) Patriot Defence processes your information in accordance with European laws and regulations such as the General Data Protection Regulation (GDPR). The GDPR governs how Patriot Defence may process your information, and the rights that EEA users have in relation to it. This means that Patriot Defence will collect and use your information only where:

· We need it to provide you the website service.

· It is justified because of a legitimate interest such as for research and development or marketing (but only where our legitimate interest isn’t overridden by your interest in protecting your data).

· You consent to us using your information in a certain way.

· It is necessary for compliance with our legal obligations.

If you have consented to our use of your information you may withdraw that consent at any time. Depending on the situation you can either withdraw your consent by emailing patriot.defence.ua@gmail.com, or through your account settings page. Where we are using your information because of a legitimate interest to do so, you have the right to object to that use. However, if you do so it may mean that it is not possible for you to continue using some services.

Legal bases for processing information under the Ukrainian law 

For Patriot Defence users in Ukraine and Ukrainian citizens Laws of Ukraine On Personal data protection and On information will also apply.

Sharing your information 

We will not rent or sell your information into third parties outside Patriot Defence and its group companies (including any parent, subsidiaries and affiliates) without your consent, except as noted in this section:

We won’t share your personal information without your permission except as follows:

Who we may share your information with

Some of the third parties that Patriot Defence may share your personal information will include providers who assist Patriot Defence with functions such as:

· Billing;

· Customer support and customer management;

· Email services;

· Hosting and storage;

· Analytics; and

· Delivery of physical products;

We might share some information on you with our business partners, but only as necessary to provide the service to you or to fulfill Patriot Defence s legitimate business interests.

Patriot Defence may also share your information with third parties in certain circumstances, such as where:

· we are required to do so as a result of a court order, subpoena or other legal requirements;

· we believe that it is necessary to protect you or Patriot Defence, such as where we consider that there is a need to investigate potentially fraudulent or criminal activity; or

· you have consented to our sharing it with a third party for a particular purpose.

Patriot Defence may also share your information with a third party in circumstances where we sell divest or transfer Patriot Defence (including any shares in Patriot Defence), or any combination of its products, services, assets and/or businesses to a third party. Information such as customer names and email addresses, User Content and other user information related to the website may be among the items sold or otherwise transferred in these types of transactions. We may also sell, assign or otherwise transfer such information in the course of corporate divestitures, mergers, acquisitions, bankruptcies, dissolutions, reorganisations, liquidations, similar transactions or proceedings involving all or a portion of the Patriot Defence.

If we sell our business, any of the info which we’ve acquired about you may be part of the sale. 

We may also aggregate or otherwise strip data of all personally identifying characteristics and may share that aggregated, anonymized data with third parties.

By default all content you post on Patriot Defence is private.

Ads on Patriot Defence

We may share certain information such as your location, browser and cookie data and other data relating to your use of our Patriot Defence with our business partners to deliver advertisements (“ads”) that may be of interest to you. Patriot Defence may allow third-party ad servers or ad networks to serve advertisements on the website. These third-party ad servers or ad networks use technology to send, directly to your browser or mobile device, the ads and ad links that appear on the website, and will automatically receive your IP address when they do so. They may also use other technologies (such as cookies, JavaScript, device identifiers, location data, and clear gifs, see above) to compile information about your browser’s or device’s visits and usage patterns on the website, and to measure the effectiveness of their ads and to personalize the advertising content. Patriot Defence does not sell, rent, or share the information we collect directly from you or about you from third parties with these third-party ad servers or ad networks for such parties’ own marketing purposes.

Please note that an advertiser may ask Patriot Defence to show an ad to a certain audience of Users (e.g., based on demographics or other interests). In that situation, Patriot Defence determines the target audience and Patriot Defence serves the advertising to that audience and only provides anonymous aggregated data to the advertiser. If you respond to such an ad, the advertiser or ad server may conclude that you fit the description of the audience they are trying to reach.

The Patriot Defence Privacy Policy does not apply to, and we cannot control the activities of, third-party advertisers. Please consult the respective privacy policies of such advertisers or contact such advertisers for more information.

How we transfer, store and protect your data

Your information collected through the website may be stored and processed in the United States or any other country in which Patriot Defence or its subsidiaries, affiliates or service providers maintain facilities. Patriot Defence may transfer information that we collect about you, including personal information, to affiliated entities, or to other third parties across borders and from your country or jurisdiction to other countries or jurisdictions around the world. As a result, we may transfer information, including personal information, to a country and jurisdiction that does not have the same data protection laws as your jurisdiction, and you consent to the transfer of information to the U.S. or any other country in which Patriot Defence or its parent, subsidiaries, affiliates or service providers maintain facilities and the use and disclosure of information about you as described in this Privacy Policy.

Cross-border transfers of information (for users in the EEA)

For Users in the EEA, where we transfer your information to a third party provider that is not located in the EEA, and is not subject to an adequacy decision by the EU Commission, we will require those third party providers to enter into an agreement that provides appropriate safeguards for your information. From time to time we may also seek your consent to transfer your information to a third country outside the EEA.

Keeping your information safe

Patriot Defence cares about the security of your information, and uses appropriate safeguards to preserve the integrity and security of all information collected through the website. Patriot Defence is not responsible for the functionality or security measures of any third party.

Compromise of information

In the event that any information under our control is compromised as a result of a breach of security, Patriot Defence will take reasonable steps to investigate the situation and where appropriate, notify those individuals whose information may have been compromised and take other steps, in accordance with any applicable laws and regulations.

Your choices about your information

You can also stop receiving promotional email communications from us by clicking on the “unsubscribe link” provided in such communications.

Opting out of collection of your information for Tracking / Advertising

Please refer to your mobile device or browser’s technical information for instructions on how to delete and disable cookies, and other tracking/recording tools. Depending on your type of device, it may not be possible to delete or disable tracking mechanisms on your mobile device. Note that disabling cookies and/or other tracking tools prevents Patriot Defence or its business partners from tracking your browser’s activities in relation to the website, and for use in targeted advertising activities by third parties.

Rights in respect of your Information

The laws of some countries grant particular rights in respect of personal information. Users in those jurisdictions may have the right to:

· Request a copy of your information;

· Request that we correct inaccuracies relating to your information;

· Request that your information be deleted or that we restrict access to it;

· Request a structured electronic version of your information; and

· Object to our use of your information;

Should you wish to make a request in respect of your personal information please contact us at patriot.defence.ua@gmail.com.

In some circumstances Patriot Defence may not be able to comply with a request that you make in respect of your personal data. For example, we may not be able to provide a copy of your information where it infringes on the rights of another User. We may also be required to retain certain information that you ask us to delete for various reasons, such as where there is a legal requirement to do so. In some cases, you may have shared your information with third parties, such as by publishing a design on a third party’s website. In that case Patriot Defence will not be able to delete the information, and you will need to contact that third party directly.

If we are unable to resolve your request, or if you are concerned about a potential violation, you may be entitled to report the issue or make a complaint to the data protection authority in your jurisdiction.

How long we keep your User Content

Following termination or deactivation of your User account, Patriot Defence may retain your profile information and User Content for a commercially reasonable time, and for as long as we have a valid purpose to do so. In particular, Patriot Defence may retain your information for the purpose of comply with its legal and audit obligations, and for backup and archival purposes.

Children’s privacy

Patriot Defence does not knowingly collect or solicit personal information from children and the website and its content are not directed at children. In the event that we learn that we have collected personal information from a child without verification of parental consent, we will delete that information as quickly as possible. If you believe that we might have any information from or about a child, please contact us at patriot.defence.ua@gmail.com.

Links to other websites and services

We are not responsible for the practices employed by websites or services linked to or from our website, including the information or content contained therein. Please remember that when you use a link to go from our website to another website, our Privacy Policy does not apply to third-party websites or services. Your browsing and interaction on any third-party website or service, including those that have a link or advertisement on our website, are subject to that third party’s own rules and policies. In addition, you agree that we are not responsible for and we do not exercise control over any third-parties that you authorize to access your User Content. If you are using a third-party website or service (like Facebook) and you allow such a third-party access to your User Content you do so at your own risk. This Privacy Policy does not apply to information we collect by other means (including offline) or from other sources other than through the website.

How to contact us

If you have any questions about this Privacy Policy or the Service, please contact us at patriot.defence.ua@gmail.com.